Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Autómentő autómentés Taktaszada Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Nagyon sok emberrel előfordult már, hogy minden előzmény nélkül, a legváratlanabb pillanatban (és a lehető
legrosszabb helyen) robbant le az autója, így egy autómentő szolgáltatásaira bármikor szükségünk lehet. A közúti baleset szintén egy olyan, előre nem megjósolható élethelyzet, amikor az autómentés szükségessé válhat.  Hasznos lehet ilyenkor, ha tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, illetve azzal, hogy honnan kérhetünk segítséget. Nem mindegy, hogy mennyi idő telik el a 40 fokos kánikulában vagy egy hideg, téli éjszakán a segítség megérkezéséig, illetve az is fontos, hogy járművünk biztonságos módon, szabályosan legyen elvontatva vagy elszállítva.

Utóbbira meglehetősen szigorú szabályok vonatkoznak. Nem minden kategóriájú, és nem minden típusú meghibásodás esetén vontatható a jármű, vagyis annak típusa és állapota, illetve további körülmények is meghatározhatják, hogy milyen módon történhet meg az autómentés. A KRESZ oktatásakor általában ritkán van érintve ez a téma, ezért a legjobb, ha olyan szakemberektől kérünk segítséget, akik rendelkeznek a mentéshez szükséges tudással, tapasztalattal, és rutinnal, illetve a megfelelő gépjárműpark és engedélyek is birtokukban vannak. Egy autók mentésére szakosodott cég akár vontatással, akár trélerrel szabályosan és biztonságos módon végzi el a lerobbant jármű mentését, mivel rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel.

Mire figyeljünk a megfelelő szolgáltató kiválasztásánál?

Sokaknak nehézséget jelenthet a megfelelő szolgáltató kiválasztása, hiszen számos cég foglalkozik autók mentésével, elszállításával. Autómentés során rengeteg kérdés merülhet fel, például, hogy mennyi idő alatt kap a bajba jutott személy segítséget; mi történik az elvontatott vagy elszállított jármű sofőrjével és utastársaival; rendelkezik-e a kiválasztott cég a megfelelő engedélyekkel és biztosításokkal minden járműkategóriához, vagy hová fordulhatunk abban az esetben, amikor egy gépkocsit külföldről vagy külföldre kellene elszállítani. Célszerű komplex szolgáltatást nyújtó céget választani, így bárhol, bármikor is történik meg a baj, képesek lesznek a felvetődő problémákra megoldást találni. Nem elhanyagolható faktor az autómentő szolgáltatás ára sem: a korrekt, átlátható és az átlagos keresettel rendelkező ügyfelek számára is elérhető árképzés a legoptimálisabb.

Miért érdemes az Autópálya-Autómentő szolgáltatását választani?

2,9 tonnáig bármilyen kategóriájú jármű szállítását, a személyszállítást pedig nyolc főig szakszerű és biztonságos módon tudjuk kivitelezni, így nemcsak a meghibásodott járművekről, hanem az utasok biztonságáról is gondoskodunk. A mentési és szállítási feladatok az ország egész területén biztosítottak, de akkor is számíthatnak ránk ügyfeleink, ha külföldről vagy külföldre történő szállításban kell segítséget nyújtani, mivel rendelkezünk az ehhez szükséges nemzetközi engedélyekkel, és modern eszközparkunkkal bármilyen személyautó, kisbusz, teherautó, munkagép, pótkocsi, lakókocsi vagy motorkerékpár mentését, szállítását elvégezzük. Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, ügyfeleink a hívást követően rövid időn belül segítséget kapnak. Kedvező árakkal dolgozunk, nagyobb tömegű járművek mentése, szállítása egyedi megegyezés alapján történik, 200 km alatt pedig alapdíjat számolunk fel (100–250 Ft/km)

Mivel sosem tudhatjuk, hogy járművünk hol és mikor hagy minket cserben, vagy mikor történik olyan közúti baleset, amelynek következtében meghibásodik, tartsunk kéznél egy telefonszámot, amelyet azonnal felhívhatunk, ha segítségre van szükségünk. Elég ugyanis egy figyelmetlen sofőr az utakon, egy műszaki hiba, esetleg valamilyen szélsőséges időjárási körülmény (jégpáncél az úton, egy fa, amelyet kitép a vihar), és járművünk működésképtelensége miatt máris nem fogunk tudni célba érni. Keressen bennünket bizalommal, hogy szükség esetén a lehető leggyorsabban segítségére siethessünk!

<-- Vissza a Autómentő autómentés Taktaszada Borsod-Abaúj-Zemplén megye blog oldalra!