Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Lássuk az okos ajtózár előnyeit! Onga Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Az okos otthon kialakítása kezdődjön az ajtónál, nézzük, mit tud egy okos ajtózár! Manapság egyre elterjedtebb az az életszemlélet, életvitel, hogy a lakástulajdonosok új otthonukat vagy a már meglévő lakás felújításakor okos eszközökbe invesztálnak. Természetesen ez javarészt pénztárca kérdés is, hiszen ezek általában magasabb árkategóriájú dolgok, de ha hosszú távon nézzük, inkább egyfajta befektetésnek mondható. Több lépcsőfokból áll ez a fejlesztési terv. Kezdjünk először kisebb beruházásokkal, mint pl. a világítás modernizálása, majd jöhetnek az árnyékolók, és a különféle háztartási eszközök. Ki ne felejtsük a felsorolásból a bejárati ajtó okosítását, hiszen otthonunk biztonsága az ajtó küszöbén kezdődik, így érdemes az okos ajtó beszerzését a dobogó legfelsőbb lépcsőfokaira helyezni. Lássuk az okos ajtózár előnyeit!
 
Az okos otthon kialakítása kezdődjön az ajtónál, nézzük, mit tud egy okos ajtózár! Manapság egyre elterjedtebb az az életszemlélet, életvitel, hogy a lakástulajdonosok új otthonukat vagy a már meglévő lakás felújításakor okos eszközökbe invesztálnak. Természetesen ez javarészt pénztárca kérdés is, hiszen ezek általában magasabb árkategóriájú dolgok, de ha hosszú távon nézzük, inkább egyfajta befektetésnek mondható. Több lépcsőfokból áll ez a fejlesztési terv. Kezdjünk először kisebb beruházásokkal, mint pl. a világítás modernizálása, majd jöhetnek az árnyékolók, és a különféle háztartási eszközök. Ki ne felejtsük a felsorolásból a bejárati ajtó okosítását, hiszen otthonunk biztonsága az ajtó küszöbén kezdődik, így érdemes az okos ajtó beszerzését a dobogó legfelsőbb lépcsőfokaira helyezni. És akkor el is érkeztünk az ajtótól a zárig, lássuk, mit tud a rendkívül biztonságos és komfortos okos ajtózár! Szerencsére túl sok probléma sem adódhat beszerelésekor, ugyanis a legtöbb okos ajtózár teljesen kompatibilis a piacon korábban megjelent hagyományos zárakkal.
Ugye mindenkinek megvan a kép, mennyi kulcs van a kulcscsomóján? Nem is tudja fejből, olyan sok, igaz? Van egy jó hírünk! Kezünkben a megoldás kulcsa, vagyis a jövő zárjának kulcsa! Mint mindenhol, a technológiai innováció a lakásbiztonság témakörében is egyre nagyobb szerepet kap, egyre elterjedtebbek azok a megoldások, hogy örökre elfelejthessük a kulcscsomóval való hadakozást. A szortiment igen széles, létezik kódszám alapú elektronikus zár, ahol többszörösen bebiztosított ajtózárat is ki tudunk nyitni a hat számjegyű kombinációval, de manapság a legnagyobb újdonság az ujjlenyomat alapú okos ajtózárszerkezet. Nincs ezen mit csodálkozni: a kulcs könnyedén elveszhet, a kód kitudódhat illetéktelenek számára, viszont az ujjlenyomata minden embernek egyedi és ráadásul örökké a tulajdonosával van. A legtutibb zároldó! Szerencsére ez a technológia simán beépíthető a már meglévő ajtókba is, így egyáltalán nem szükséges a komplett ajtócsere, ha ilyen zárat szeretne. Jó döntés, mert a biztonsága fejlesztése mellett gondoskodik a kényelemről is.
Vége a nehéz, sok kulcsot tartalmazó kulcscsomó korszakának, nincs több bosszankodás, miközben a megfelelő kulcsot akarjuk a rengetegből kiválasztani: itt a TSE elektronikus zárbetét! És micsoda szerencse: szakember nélkül, saját magunk is be tudjuk szerelni és programozni! Az okos ajtózárak beszereléséhez egyáltalán nem kell az ajtót átalakítani, fúrni- faragni, hibákat elhárítani, ezért aztán vásárolhatunk biztonsági vagy borsosabb árú bejárati ajtókat is. A TSE elektronikus hengerzárbetét 30/30 méretű és 60/60-ra állítható. Ez az állíthatóság a biztosíték, hogy az elektromos zárbetét megvédi otthonát, irodáját vagy a hétvégi házát is. Az okos zárbetétet nem csak azért kedvelik, mert széles körben felhasználható: igazán könnyen kezelhető, időjárás álló (IP 65) korszerű és attraktív külsejű, így nem csoda, hogy mindenki odavan érte, és ezt választja a kényelmes és kulcs nélküli biztonsága érdekében. TSE elektronikus zár – és nincs több félelem, hogy elveszítjük a kulcsot, ráadásul nincs zárcsere költség sem. Kortól, nemtől függetlenül, még a kicsi gyerekek vagy az idős emberek is könnyedén tudják kezelni az ujjlenyomatos leolvasóval ellátott okos zárakat. Nincs többé strandon őrizetlenül hagyott táska miatti aggódás, ha fürödni vágyunk a családdal. A törölközővel letakart táska nem védi meg a tárgyainkat, de a kulcsot sem tudja megszerezni a tolvaj, az biztos! Otthona biztonságát a legkorszerűbb zárszerkezet biztosítja, esélye sincs kinyitnia a betörőnek. Az URG WÄCHTER elektronikus ajtózárak termékeit a biztonság, minőség és megbízhatóság jellemzi. A cég a hétköznapi kényelmet is valóra váltotta az elektronikusan vezérelt, hagyományosnak tűnő hengerzárbetét családdal. Száz szónak is egy a vége: a mindennapok igényeire a TSE elektronikus zár komplett megoldást nyújt. Keressen bennünket bizalommal, és válassza Ön is a jövő prémium zár megoldásait!
 

<-- Vissza a Lássuk az okos ajtózár előnyeit! Onga Borsod-Abaúj-Zemplén megye blog oldalra!