Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Menyasszonyi ruha kölcsönző Egyek Hajdú-Bihar megye

Menyasszonyi ruha kölcsönző

Ha nem szeretnénk megvásárolni, majd hosszú ideig otthonunkban tárolni az esküvői ruhát, hanem csak a nagy napon egy álomszép ruhában tündökölni, remek választás a menyasszonyi ruha kölcsönző.  Sok ember bizonytalan abban, hogy jó ötlet-e menyasszonyi ruhát bérelni, mivel ennek a lehetőségnek is megvannak az előnyei és a hátrányai. Nehéz ezzel kapcsolatban általános igazságot megfogalmazni, de könnyebben meghozhatjuk a számunkra megfelelő döntést, ha néhány tényezőt figyelembe veszünk. Nemcsak a komolyabb, neves tervezőktől származó darabok, hanem az esküvői ruhák általában véve is meglehetősen drágák.

Már egy egyszerű - egyáltalán nem dizájner kategóriájú - menyasszonyi ruha ára is hat számjegyű összegre rúghat, azaz többszázezer forintba kerülhet, ha az esküvőn viselt ruhát a ceremónia után is meg akarjuk tartani. Jó alternatíva lehet egy menyasszonyi ruha kölcsönző felkeresése, ha nem szeretnénk erre ennyit költeni, és el tudjuk fogadni a gondolatot, hogy a ruhát, amelyben kimondtuk a boldogító igent, a nagy nap után vissza kell adnunk. A kölcsönzőben hatalmas kínálat áll rendelkezésünkre és számíthatunk egy szakképzett eladó segítségére is a megfelelő ruha kiválasztásában vagy akár a kiegészítők beszerzésében is.

Nem meglepő tény, hogy a házasságkötés napjainkban sem olcsó mulatság. Anélkül tudunk a kölcsönzött esküvői ruhával spórolni, hogy a menyasszony szépségét vagy a nap fényét bármi is beárnyékolná, mivel egy ilyen ruha ugyanolyan szép, mint az új - csak éppen sokkal olcsóbb. A cégek általában csak néhány alkalommal adnak bérbe egy adott esküvői ruhát, ezt követően a ruha visszakerül az üzletbe, átesik egy alapos felújításon, így nyoma sem marad annak, hogy a ruhát más is viselte. Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a menyasszonyi ruhát csupán egyetlen alkalommal, néhány óra erejéig fogjuk viselni.

Érdemes tehát átgondolnunk, megéri-e emiatt hitelt felvenni, vagy a spórolt pénzünk jelentős részétől megválni. Előfordulhatnak persze olyan esetek, ahol a válasz határozott igen, mert van egy konkrét terv azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a ruha sorsa a nagy nap után, vagy hogy ki fogja azt megörökölni. Jellemzőbb azonban, hogy a többség a vételár töredékéért kikölcsönöz egy komolyabb darabot, arról nem is beszélve, hogy ilyen módon akár rendkívül értékes dizájner darabok is a kezünkbe kerülhetnek megfizethető áron. A kérdés adott tehát: vásárolunk egy új ruhát drágán, vagy kölcsönzünk egy gyöngyszemet jóval olcsóbban.

A kedvező ár mellett fontos szerepet játszik az is, hogy az esküvői ruha kölcsönző környezetvédelmi szempontból is tudatosabb választás, mint egy új menyasszonyi ruha beszerzése. Nemcsak ugyanazt a minőséget kaphatjuk meg jóval olcsóbban, hanem a fenntarthatóság szempontjából is a kedvezőbb megoldást választjuk. Így növelhető a ruha viselési gyakorisága, miközben védjük a környezetet és kíméljük a pénztárcákat is.

Üzletünkben többféle kollekció darabjai közül válogathatnak ügyfeleink, kínálatunkban szerepel például többféle menyasszonyi ruha, kismama menyasszonyi ruha, koszorúslány ruha, menyecske ruha, alkalmi ruha, báli ruha, keringő ruha, szalagavató ruha. A kölcsönözhető ruhák mellett különféle kiegészítők is megvásárolhatók, mint például esküvői ékszerek és strasszok, kesztyűk, fátylak, diadémek és menyasszonyi cipők.

<-- Vissza a Menyasszonyi ruha kölcsönző Egyek Hajdú-Bihar megye blog oldalra!