Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Zsírleszívás Kápolnásnyék Fejér megye

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy zsírleszívás, általában sok gondolat fut végig az agyunkon, és nem mindig csak pozitív gondolatok. Azonban vannak ennek a beavatkozásnak nem csak negatív, hanem pozitív hatásai is, amelyekről kevés szó esik.
  A zsírleszívás előnyei
 
Amikor meghalljuk azt a szót, hogy zsírleszívás, általában sok gondolat fut végig az agyunkon, és nem mindig csak pozitív gondolatok. Azonban vannak ennek a beavatkozásnak nem csak negatív, hanem pozitív hatásai is, amelyekről kevés szó esik.
 
A zsírleszívás manapság nagyon népszerű eljárás a kozmetika világában, amelyben a plasztikai sebészek az értintettek. A legnépszerűbb az orrplasztika és a mellnagyobbítás, de a dobogó harmadik fokán ott van a zsírleszívás. Hiába népszerű, mégis keveset tudunk róla, pedig érdemes jobban beleásnunk magunkat a témába, mert vannak bizony előnyei is, nézzük is, hogy mik:
 
Visszanyerhető vele az önbizalom
 
Sokan érzik úgy, hogy testük egy-egy részét jobban szeretnék eltakarni, mert a médiából, a reklámokból leginkább a vékony modellek néznek vissza ránk, és kellemetlenül érzik magukat emiatt. Aki zsírleszívással szeretne élni, megoldódhat régi problémája, és újra kiegyensúlyozott lehet, újra jól érzi majd magát a bőrében. Növelhető az önbizalom, és elérhető a kívánat alak, forma.
 
Ez a technika főként arra használható, hogy a problémás területeket megszépítsük. Ilyet pedig valószínűleg mindenki talál a testén, függetlenül attól, hogy valaki mennyit sportol, vagy hogyan táplálkozik. Akinek normális a testalkata, az is talál egy kis felesleges zsírt a karjain, vagy épp a combjain, ezeket pedig könnyen el lehet távolítani. Sokakat érint az úgynevezett növekedési csíkok kérdése, ami nagyon gyakori jelenség, és nem csak azok küzdenek vele, akik túlsúllyal rendelkeznek. A zsírleszívás egyébként előidéz egy rendkívül hasznos anyagot, ami a testünk számára fontos. Ha a felesleges zsír eltávozik a szervezetünkből, akkor kollagén termelődik, ez pedig nagyon jó a bőrünknek: segít megőrizni a feszességét, rugalmasságát. Az eljárás emellett segít az alakformálásban, hiszen ha kevesebb zsír van a testen, akkor az szálkásodni tud, és sokkal könnyebben észrevehetőek lesznek a formás testrészek.
 
Ahogy a technológia fejlődik, vele együtt az orvostudomány is, a zsírleszívás már nem ördögtől való folyamat, és egyre biztonságosabbá is válik. A korábbi eljárásokhoz képest, amikor a zsírsejteket kézzel is fel kellett lazítani, ma ez már modernebbé vált. Jelenleg ultrahangos és lézeres asszisztenciát alkalmaznak ahhoz, hogy a zsírsejteket cseppfolyósítsák. Ennek az a nagy előnye, hogy a zsírt könnyen, hatékonyan, és ami a legfontosabb, biztonságosan el lehet távolítani a testből. Amit még fontos kihangsúlyozni, hogy az eljárásnak van egy pozitív élettani hatása is, ez pedig az, hogy - az eredményt látva - a pácinesre ösztönzőleg hat. Mivel borzasztóan látványos az eredmény, az ember szeretné ezt minél hosszabb távon megtartani, ezért próbál olyan dolgokat beépíteni az életébe, melyekre korábban nem figyelt eléggé. Ilyen lehet a táplálkozás, vagy épp a mozgás.
 
A mai világban fontos a szépség, a külső megjelenés. Az életünk nagy részét a különböző közösségi oldalakon éljük, ahol szempont, hogy minél jobban nézzünk ki. Ez nem mindenki számára könnyű feladat, hiszen rohanó világban élünk, rengeteget dolgozunk, és sokszor idő hiánya miatt nem illeszthető be a napi ritmusba a sportolás, vagy épp az, hogy mindig egészséges ételeket készítsünk.
Ma már nem kell félni a zsírleszívástól, hiszen rutin eljárásnak számít. Mivel biztonságos, többen merik vállalni, amellyel nőhet az önbizalmuk, elégedettebbek lehetnek a külsejükkel a páciensek. Aki szeretné jobban érezni magát a bőrében, merjen változtatni!
 
 
 
 

<-- Vissza a Zsírleszívás Kápolnásnyék Fejér megye blog oldalra!